Be-Ge Seating Division, Be-Ge Seating Ambulance+ stolar – Designad av sjukvårdare

När det gäller att rädda liv så räknas varje sekund. Ambulanspersonal spelar en avgörande roll för att ge livräddande vård till de behövande, när det kom till att designa vår JANY Ambulance+ stol, vem är bättre att hjälpa oss att designa den än sjukvårdarna själva?

Vi gjorde en omfattande studie av de dagliga rutinerna och utmaningarna som ambulanspersonal ställs inför under sina pass. Vi granskade deras arbetsprocesser noga och identifierade områden där vi kunde göra skillnad vad gäller snabbhet och effektivitet.

På Be-Ge Seating var vårt uppdrag tydligt: ​​att skapa en stol som sömlöst integreras i den krävande miljön i en ambulans, vilket gör ambulanspersonalens jobb enklare och i slutändan förbättra patientvården.

En av de viktigaste utmaningarna vi tog itu med var behovet av ett säte som kunde stuvas undan snabbt och enkelt när man lastade en bår i ambulansen. Lika viktigt var möjligheten för samma sits att snabbt återplaceras för att låta ambulanspersonalen sitta säkert och börja behandla patienten.

För att uppfylla dessa krav introducerade vi flera innovativa funktioner till vår JANY Ambulance+ stol. Vår unika toppmonterade spakmanövrerade vridmekanism gör det möjligt för ambulanspersonal att snabbt rotera sätet när de står, vilket eliminerar behovet av att böja sig ner eller komplicerade frigöringsspakar. Dessutom flyttar vår biografstolsbas tip-up-funktion smidigt sittdynan ur vägen med minimal ansträngning och blixtsnabbt omplaceras snabbt, vilket säkerställer att ambulanspersonalen kan fokusera på sin patient omedelbart.

Andra funktioner du hittar på vår Ambulans+ är sömlös klädsel för smittskydd, ISOfix för att bära barnstolar och säkerhetsbältesvarning för användarnas säkerhet. Eftersom den är en Be-Ge-produkt uppfyller den naturligtvis de allra senaste CEN 1789-standarderna och är testad enligt REG 14.07, den högsta standarden inom M1-sittplatser.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.