Be-Ge Component Division

Be-Ge Baltic UAB i Klaipeda, Litauen, bedriver industriell sömnad samt del- och slutmontering av komponenter på legouppdrag. Be-Ge Plåtindustri AB tillverkar plåtkomponenter till verkstadsindustrin och Be-Ge Stece AB i Mönsterås tillverkar pressdetaljer och verktyg. Be-Ge Lackering bedriver industriell lackering av detaljer som utgörs till stor del av lastbilshytter.
Be-Ge Baltic UAB
Sömnad/montering

Be-Ge Baltic UAB bedriver huvudsakligen industriell sömnad och tapetsering samt montering. Företaget är specialiserat på industriell sömnad och tapetsering samt del- och slutmontering av komponenter till kunder inom tillverkningssektorerna: fordons-, kontors-, konferens-, och passagerarstolar, sittmöbler till offentliga miljöer, vård och omsorg, rullstolar.

Be-Ge Plåtindustri AB

Plåtdetaljer

Be-Ge Plåtindustri AB tillverkar komplexa plåtkomponenter till verkstadsindustrin i moderna laser och stansmaskiner. Komponenterna vidareförädlas genom kantbockning eller hydraul- och excenterpressning. Bolaget är en innovativ partner och ger kunden support samt  kostnadsbesparande förslag i utvecklingsfasen. 

Be-Ge Stece AB, Mönsterås plåtdetaljer
Pressdetaljer

Be-Ge Stece AB levererar komponenter till lastbilar, personbilar och maskiner, samt delar till konsumentprodukter inom värmeteknik, bygg, el/ elektronik- och vitvaror. Bolaget utvecklar och tillverkar verktyg och fixturer och hjälper kunden hela vägen från prototyp till serieleverans Företaget besitter ett brett materialtekniskt kunnande och gedigen konstruktions- och verktygskompetens.

Be-Ge Lackering oskarshamn

Lackering

Be-Ge Lackering AB:s verksamhet består av bil- och industrilackering. Företaget har kapacitet för lackering av allt från kompletta lastbilar, bussar, båtar och liknande större objekt till mindre komponenter i större serier. Segmentet billackering består av reparationer och lackering av skador på person- och transportbilar med i huvudsak försäkringsbolag och privatpersoner som kunder.