Be-Ge Component Division

Be-Ge Baltic UAB i Klaipeda, Litauen, bedriver industriell sömnad samt del- och slutmontering av komponenter på legouppdrag. Be-Ge Plåtindustri AB tillverkar plåtkomponenter till verkstadsindustrin och Be-Ge Stece AB i Mönsterås tillverkar pressdetaljer och verktyg. Be-Ge Lackering bedriver industriell lackering av detaljer som utgörs till stor del av lastbilshytter.
Be-Ge Baltic UAB
Sömnad/montering

Be-Ge Baltic UAB bedriver huvudsakligen industriell sömnad och tapetsering samt montering. Företaget är specialiserat på industriell sömnad och tapetsering samt del- och slutmontering av komponenter till kunder inom tillverkningssektorerna: fordons-, kontors-, konferens-, och passagerarstolar, sittmöbler till offentliga miljöer, vård och omsorg, rullstolar.

Be-Ge Plåtindustri AB

Plåtdetaljer

Be-Ge Plåtindustri AB tillverkar komplexa plåtkomponenter till verkstadsindustrin i moderna laser och stansmaskiner. Komponenterna vidareförädlas genom kantbockning eller hydraul- och excenterpressning. Bolaget är en innovativ partner och ger kunden support samt  kostnadsbesparande förslag i utvecklingsfasen. 

Be-Ge Stece AB, Mönsterås plåtdetaljer
Pressdetaljer

Be-Ge Stece AB levererar komponenter till lastbilar, personbilar och maskiner, samt delar till konsumentprodukter inom värmeteknik, bygg, el/ elektronik- och vitvaror. Bolaget utvecklar och tillverkar verktyg och fixturer och hjälper kunden hela vägen från prototyp till serieleverans Företaget besitter ett brett materialtekniskt kunnande och gedigen konstruktions- och verktygskompetens.

Be-Ge Lackering oskarshamn

Lackering

Be-Ge Lackering AB:s verksamhet består av bil- och industrilackering. Företaget har kapacitet för lackering av allt från kompletta lastbilar, bussar, båtar och liknande större objekt till mindre komponenter i större serier. Segmentet billackering består av reparationer och lackering av skador på person- och transportbilar med i huvudsak försäkringsbolag och privatpersoner som kunder.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.