Be-Ge Vehicle Division

Be-Ge Personbilar AB innehar agenturerna för person- och transportbilar av märkena Volkswagen och Skoda med anläggningar i Oskarshamn och Vetlanda. Inom samma område svarar Be-Ge Lastbilar AB för försäljningen och marknadsföringen av Scania lastbilar. Be-Ge Lastbilar AB bedriver anläggningar i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. 

Personbilar

Be-Ge Personbilar AB sköter försäljning och service av Volkswagen och Skoda i Oskarshamn och Vetlanda. Vi har dessutom ett stort urval av begagnade bilar. Företaget präglas av professionell och kompetent personal.

Lastbilar

Be-Ge har representerat Scania lastbilar sedan 1941 och är världens äldsta privatägda återförsäljare för Scania. Be-Ge Lastbilar AB svarar för försäljning och service av Scania lastbilar och bussar. Verksamheten bedrivs från egna anläggningar i Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby.

Nya Multivan

Lätta Transportbilar

Be-Ge Personbilar AB är auktoriserade partners för lätta Transportbilar med allt från Volkswagen Caddy till nya Volkswagen Multivan. Försäljning och service för en smidig vardag i ditt jobb. Vi arbetar även med en mängd påbyggare där inredningar för både lätta lastbilar och bussar finns.