Be-Ge Vehicle Division

Be-Ge Personbilar AB innehar agenturerna för person- och transportbilar av märkena Volkswagen och Skoda med anläggningar i Oskarshamn och Vetlanda. Inom samma område svarar Be-Ge Lastbilar AB för försäljningen och marknadsföringen av Scania lastbilar. Be-Ge Lastbilar AB bedriver anläggningar i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. 

Personbilar

Be-Ge Personbilar AB sköter försäljning och service av Volkswagen och Skoda i Oskarshamn och Vetlanda. Vi har dessutom ett stort urval av begagnade bilar. Företaget präglas av professionell och kompetent personal.

Lastbilar

Be-Ge har representerat Scania lastbilar sedan 1941 och är världens äldsta privatägda återförsäljare för Scania. Be-Ge Lastbilar AB svarar för försäljning och service av Scania lastbilar och bussar. Verksamheten bedrivs från egna anläggningar i Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby.

Lätta Transportbilar

Be-Ge Personbilar AB är auktoriserade partners för lätta Transportbilar med allt från Volkswagen Caddy till nya Volkswagen Multivan. Försäljning och service för en smidig vardag i ditt jobb. Vi arbetar även med en mängd påbyggare där inredningar för både lätta lastbilar och bussar finns.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.