SE, Be-Ge Personbilar AB, Vi söker servicetekniker till Be-Ge Personbilar AB i Vetlanda

Be-Ge Driver seats, passenger seats, office chairs, sheet metal, industrial painting, industrial sweing, cars and trucks

Be-Ge Personbilar AB är återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och SKODA. Vi driver vår verksamhet i Oskarshamn och Vetlanda med kompletta anläggningar för att utföra service, reparationer och skador på våra märken. Be-Ge Personbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Gruppens totala omsättning uppgår till ca 1,194 mkr. Antalet anställda är ca 550 personer.

Är du vår nya stjärna?

Vi utökar vår verksamhet och söker just nu servicetekniker i Vetlanda. Tjänsten omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom märkesgruppen. I ditt arbete ska du vara serviceinriktad, driftig, noggrann och självgående med relevant utbildning eller likvärdig erfarenhet från branschen. Arbetet som servicetekniker kräver även att du har goda datakunskaper. Meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom el/elektronik.

Vem är du?

Du ska ha minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med positiv energi och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtriktat företag med kompetenta kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du kommer att tillhöra ett starkt team av trevliga och hjälpsamma kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Ansökan

Frågor angående tjänsten vänligen kontakta
Verkstadschef Andreas Krieg tel: 0383 – 46 73 07

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.