SE, Be-Ge Seating AB, Prototyptekniker till Be-Ge Seating i Oskarshamn

Be-Ge Seating Division, Driver Seats Passenger Seats and Office Chairs

Om företaget
Be-Ge Seating AB i Oskarshamn Sverige är en del av Be-Ge Seating Division och utvecklar, tillverkar och marknadsför förarstolar för kommersiella fordon och maskiner samt fasta passagerarstolar för tunga lastbilar.

Be-Ge Seating AB, tidigare Be-Ge Industri AB har tillverkat stolar för kommersiella fordon sedan 1949 och kontors- och arbetsstolar sedan 1975.

I dag är vi världens äldsta tillverkare av fjädrande förarstolar med individuell justering. Med vårt breda produktsortiment levererar vi stolar till bland annat lastbilar, bussar, stora och mindre truckar, entreprenadmaskiner samt spårbunden trafik.

Vi ingår i Be-Ge Koncernen, en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division.

Är du kreativ, händig och med stort intresse för att förbättra våra produkter? Då kanske du är personen vi söker till Prototypen på Be-Ge Seating, varmt välkommen med din ansökan!

Tjänstebeskrivning
Tjänsten som Prototyptekniker på Be-Ge innefattar:

• Provmontering / demontering samt testa olika lösningar

• Utredningsarbete i syfte att fastställa felorsaker

• Kritiskt granskande av konstruktioner för att säkerställa att vi har de bästa och mest kostnadseffektiva produkterna

• Driva förbättringsarbete både riktat mot våra produkter och de processer vi arbetar enligt

• Arbetet innebär att man är en stödfunktion mot både konstruktion och montering

Arbetet ställer stort krav på att kunna jobba i team och vara flexibel då arbetet har stor variation från dag till dag.

Du ingår i ett team om elva personer som ansvarar för utveckling och konstruktion av Be-Ge Seatings produkter. Du kommer arbeta med både nyutveckling och vidareutveckling av våra produkter samt utveckling av kundspecifika lösningar anpassade efter kundernas verksamhet.

Tjänsten innebär dagtid och placeringsort är Oskarshamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet samt gymnasieutbildning.

Du har erfarenhet av montering samt kunskap inom svetsning (heta arbeten) och skärande bearbetning (svarvning/fräsning). Likaså är kunskaper inom ritningsläsning samt CAD-vana (AutoCAD) mycket meriterande.

Rollen innebär många olika kontaktytor, både intern samt externt, varpå god kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntligt, är av största vikt. Därtill skall du ha lätt för att kunna driva flera parallella aktiviteter.

Som person är du en engagerad och nyfiken problemlösare. Därtill är du en lagspelare som trivs med att jobba i projektform.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou (tidigare Premier). Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-090 89 80 eller e-post [email protected].

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast den 5 mars 2024. I den här rekryteringen kommer vi att arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledningen av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit. Nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Jobb ID: 7986

Kontaktperson
Marie Salebäck
[email protected]

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstegöringsort
Oskarshamn

Publiceringsdatum
måndag, 12 februari 2024

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.