Be-Ge Stece AB, Ungdomarna får djupare inblick i industrin

Sommaren börjar närma sig med stormsteg och även i år har vi möjligheten att erbjuda 6 studerande ungdomar sommarjobb inom industrin. Detta är ett ypperligt tillfälle för ungdomarna att få en djupare inblick i vad att arbete inom industri innebär, samt blir en värdefull del av vårt team inför slutspurten mellan mitten av juni och vår semester v. 29-32.

Först och främst prioriteras de ungdomar som studerar gymnasiets program för industriteknik, natur- eller teknikvetenskap. Hos oss får ungdomarna erfarenhet av arbete i industri och en möjlighet att upptäcka en inriktning för karriär eller framtida studier.

Genom åren har flera ungdomar efter sina avslutade studier jobbat hos oss under både kortare och längre perioder. Flera är även idag tillsvidareanställda. Vi ser detta som ett gott tecken på att vi har en attraktiv arbetsplats med ett fantastiskt team.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.