Be-Ge Stece AB, Hållbarhetsvecka i Mönsterås Kommun

Denna vecka den 19 till 25 september, äger hållbarhetsveckan rum här i Mönsterås kommun. Årets tema är vatten då det är en grundförutsättning för alla levande organismer på jorden. Rent vatten är en förutsättning för en hållbar utveckling, men även för människors hälsa. Därför anordnar kommunen en rad olika aktiviteter med utgångspunkt i agenda 2030 och ämnen som miljö, klimat, folkhälsa och hållbar samhällsutveckling.

Imorgon kommer vi delta i ett digitalt webinar där hållbar industri står i fokus. Där kommer vi berätta om vårt arbete kring energieffektivisering utifrån våra miljömål och policys såsom hur vi begränsar utsläpp och minskar miljöbelastningen etc. Bl.a kommer vi prata om vår nya solcellsanläggning, hur vi jobbar cirkulärt med återvinning av metaller och återbruk av metallskrot, samt hur vattnet från vår egen brunn används för att inte ödsla dricksvatten.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.