Be-Ge Stece AB, Bluesfestivalen Blues & Roots festival i Mönsterås med Be-Ge Stece som stolt sponsor!

Bluesfestivalen Blues & Roots Festival i Mönsterås med Be-Ge Stece som stolt sponsor!

Mönsterås bluesfestival har arrangerats sedan 1994 och är ett gemytligt startskott på sommaren med härlig stämning där man kan lyssna på musik, äta, umgås och ett gott exempel på föreningslivets arrangörskap i Mönsterås. Festivalen har breddats och numera heter den för Mönsterås Blues & Roots Festival.

Bluesartister uppträder längs med Storgatan i Mönsterås centrum under dagen vilket är mycket uppskattat och välbesökt av många med underhållning för hela familjen. Under kvällen flyttas festivalen inomhus till större scener. Bluesfestivalen är en av de större inom sin genre i Sverige och har dragit många stora utländska artister detta året är artistutbudeten större än tidigare år och vi gästas av tre artister som detta år prisades på en prestigefylld gala i Memphis.

Vi på Be-Ge Stece AB är stolta att kunna sponsra en unik genre festival som bjuder in till gemenskap och underhållning i Mönsterås.

Bluesfestivalen äger rum mellan 26-27 maj 2023. Missa inte detta!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.