Be-Ge Seating Division, De obesjungna hjältarna av buss äventyr – Busschafförstolen

Ökad komfort och säkerhet:

De obesjungna hjältarna av buss äventyr – Busschafförstolen

I den livliga kollektivtrafikens värld, där en genomsnittlig stadsbuss tar upp i genomsnitt 35 600 miles (57 000 km) årligen, står London som ett testamente och transporterar häpnadsväckande 6,5 miljoner passagerare dagligen via sin flotta på 8 600 bussar som trafikerar 19 000 bussar stannar*. Mitt i detta livliga kaos är det lätt att förbise en avgörande del av en busschaufförs arbetsplats – busschaufförstolen.

Att navigera genom överbelastad trafik, uthärda täta stopp och starter och göra kontinuerliga kroppsjusteringar för att hantera komplexiteten i stadskörning kan utan tvekan ta en vägtull för busschaufförer. Ändå är en ofta underskattad faktor i deras arbetsmiljö själva sätet som de förlitar sig på.

I den moderna eran av kollektivtrafik är en ergonomisk, robust och fullt justerbar förarstol inte längre en lyx utan en nödvändighet. Be-Ge, en pionjär inom detta område, med mer än 70 års erfarenhet av att utveckla och tillverka förarstolar. Be-Ge förarstolar är kända för sina exceptionella kvaliteter: styrka, hållbarhet, säkerhet och framför allt oöverträffad komfort inom bussbranschen.

Be-Ge tillhandahåller både fjädrade och icke-fjädrade förarsäten. Standardfunktioner på vår icke-fjädrade Be-Ge 3400-sits är 130 mm höjdjustering, 210 mm glidjustering, snabbjustering av ryggstödet, mekaniskt svankstöd, justerbar sittdyna.

Som tillval finns armstöd, elvärme, 2- eller 3-punkts säkerhetsbälte, bältesspänne för säkerhetsbältesvarning, luftventil, rotation via vridbord och en mängd olika höjdadaptrar.

*Källa: Wikipedia.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.