Be-Ge Personbilar AB, Service Cam – Mer tid för allt annat

Be-Ge Personbilar AB har nu börjat använda ServiceCam för att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar in din bil till vår verkstad.


Vid inlämning av bil hos oss kan våra mekaniker skicka en digital video till dig om eventuella fel eller brister har upptäckts i samband med hanteringen. I videon kan mekanikerna visa och berätta vad det är på bilen som inte mår bra. Här får du som kund en inblick i vår hantering och får dessutom en uppfattning om bilens skick. Vi vill att du ska känna tillit och trygghet när du lämnar in din bil till oss därmed ger vi dig full insyn i vår verkstad.

Gör ditt val var du än befinner dig. Smidigt och enkelt kan du som kund, efter att ha mottagit videon, godkänna jobbet direkt i mobilen eller skicka en begäran om att få bli uppringd för vidare information gällande ärendet.

Mer info gällande Service Cam kommer inom kort.

Vill du veta mer?

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.