Be-Ge Baltic UAB, Successiv övergång till de nya ISO 2015-standarderna på Be-Ge Baltic

Successiv övergång till de nya ISO 2015-standarderna på Be-Ge Baltic

För att skapa grunden för en hållbar affärsutveckling måste vi ständigt reagera på förändringar i en dynamisk och alltmer komplex affärsmiljö. Alla organisationer som arbetar enligt ISO-standarder måste övergå till ISO standardversion år 2015 senast den 15 september 2018.

Vi har konsekvent och ansvarsfullt förberett oss till kraven i de nya standarderna på alla nivåer och processer i organisationen: konstruktion och mallning, tillskärning, industriell sömnad, tapetsering och montering. Den 10 juli i år efter extern omcertifierings revision har vi framgångsrikt övergått till standarderna enligt ISO 9001: 2015 och ISO 14001: 2015 på Be-Ge Baltic.

Kraven i de nya standarderna att fokusera ännu mer på affärsmiljö, organisationens sammanhang, förståelse av intressenters behov och förväntningar, riskbaserat tänkande och planering är en del av vårt dagliga arbete. Detta hjälper i sin tur att hantera processer alltmer effektivt samt utnyttja organisationens ackumulerade erfarenhet och dess stora potential.

Ladda ner ISO 14001: 2015 PDF här

Ladda ner ISO 9001: 2015 PDF här

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.