Be-Ge Baltic UAB, De mest aktiva medarbetarna har deltagit i den nationella rörlighetsutmaningen två år i rad

För andra året i rad har Litauiska Republikens Presidentadministration och appen #WALK15 för en hälsosam livsstil bjudit olika samhällsgrupper att ansluta sig till den nationella rörlighetsutmaningen. Med denna utmaning bidrar Litauen tillsammans med 48 andra länder i initiativet av den europeiska rörlighetsveckan.

Den nationella rörlighetsutmaningen pågick i två månader – från den 16 september till den 16 november. Mer än 1100 organisationer och över 40 000 deltagare från alla litauiska städer deltog, bl a även BE-GE Baltics medarbetare. Företaget representerades av 28 aktiva medarbetare som räknade sina steg.

Ihop räknat gick BE-GE Baltics medarbetarna 10 957 854 steg! Detta initiativ bidrar inte bara till uppmaning att leva hälsosamt utan även skapar en grönare och mer hållbar miljö. Enligt statistiken från #WALK15 har de 7 827 kilometer, som vi gått till fots, påverkat att 713 m3 koldioxid inte har släppts ut i atmosfären – en mängd som skulle ha bildats ifall man hade valt att köra bil.

Den 24 november samlades alla medarbetare, som hade deltagit i denna utmaning, för att glädja sig över avslutet och gratulerade varandra. De fem mest aktiva lagmedlemmarna belönades med ett presentkort värt 50 euro för att köpa sig sport- och fritidsvaror för att kunna fortsätta med att promenera!

Vi delade med oss av promenadhistorier: för att inte halka efter andra kollegor och organisationer samlade våra medarbetare steg genom att jogga, gå ut med sina hundar, gå långa promenader med sina familjer eller genom att välja postboxterminaler långt  från sina hem. Vår kollega som har gått längst och vunnit första plats heter Daniil Volockoj. Under hela utmaningstiden valde han att gå till jobbet och gjorde hela 851 518 steg på två månader! 

Promenadutmaningen avslutades med en festlig BE-GE tårta och ett gruppfoto. Vi är glada över att detta initiativ har blivit företagets hösttradition!  

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.