Be-Ge Seating Division, Vikten av en fullt justerbar bussförarstol

En bra förarstol är avgörande när man kör en stopp-start stadsbuss, och Be-Ge Seating Division kan hjälpa till att tillhandahålla de bästa möjliga sittplatserna för bussförare. Be-Ge Seating Division är en ledande tillverkare av förarstolar för bussar, lastbilar och andra kommersiella fordon. De har ett utbud av produkter utformade för att möta behoven hos förare i olika branscher.

En bra förarstol bör vara justerbar för att passa förare av olika höjder och storlekar. Be-Ge Seating Division erbjuder en rad stolar med justerbara funktioner som svankstöd, armstöd och nackstöd. Stolarna är designade för att ge maximal komfort och stöd, vilket är viktigt för förare som tillbringar långa timmar på vägen.

I en stopp-start stadsbuss växlar föraren hela tiden, bromsar och accelererar. Be-Ge Seating Divisions stolar är designade för att ge stöd under dessa manövrar. Stolarna har ett högt ryggstöd för att stödja förarens övre rygg och nacke. Stolarna har även ett nackstöd för att förhindra whiplash vid en olycka.

Be-Ge Seating Divisions säten är även utrustade med justerbara armstöd för att minska trötthet i armar och axlar. Armstöden är placerade på en bekväm höjd så att föraren kan behålla en avslappnad hållning. Stolarna har även ett fotstöd för att minska trötthet i ben och fötter.

Be-Ge Seating Divisions säten är tillverkade av slitstarka material som tål dagligt slitage. Stolarna är lätta att rengöra och underhålla, vilket är viktigt för bussens hygien. Stolarna är också designade för att vara lätta att justera och byta ut vid skador.

Be-Ge Seating har tillverkats kvalitets- och ergonomiska förarstolar sedan 1949. Vi producerar kundunika lösningar för Coach- och Transitbussar enligt standard R14.07, N2/N3, M2, M3, ECE R 16, ECE R17, FMVSS 302, ISO 3795, ECE R118-3, ECE R10.

Sammanfattningsvis är en bra förarstol viktig när man kör en stopp-start stadsbuss, och Be-Ge Seating Division kan hjälpa till att tillhandahålla de bästa möjliga sittplatserna för bussförare. Be-Ge Seating Divisions säten är justerbara, väl vadderade och designade för att ge stöd under manövrar. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket är viktigt för bussens hygien.

Be-Ge Seating Divisions stolar är det perfekta valet för bussoperatörer som vill ge bästa möjliga arbetsförhållanden för sina förare.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.