Be-Ge Seating Division, Jany varumärke av ambulansstolar

Be-Ge Seating Division är en ledande tillverkare av högkvalitativa stolar för olika typer av fordon, inklusive ambulanser.

Företagets ambulansstolar är tillverkade under vårt varumärke Jany vid vår fabrik i Danmark och är designade för att ge maximal komfort och säkerhet för patienter och medicinsk personal under transport.

Våra passagerarstolar av märket Jany uppfyller de senaste M1-godkännandena, alla certifierade av TÜV Rheinland med omfattande testrapporter som tillåter kunder att få typgodkännande till IVA NSSTA och ECWVTA utan att kunderna behöver testa stolarna själva. Vi gör allt det hårda arbetet för dig.

M1-testade stolar är stolar som uppfyller de strängaste säkerhetsstandarder som fastställts av Europeiska unionen för personbilar. Dessa stolar är testade enligt den senaste förordningen 14.07 och CEN 1789 som säkerställer att de kan motstå krafterna från en kollision och skydda de åkande från skador. När det gäller ambulanssäten är M1-testning särskilt viktig eftersom patienter ofta transporteras i kritiskt tillstånd och kräver yttersta vård och skydd under transport.

Be-Ge Seating Divisions ambulansstolar är designade för att ge maximal komfort och säkerhet för patienter och medicinsk personal under transport.

Några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med dessa stolar inkluderar:

1. Ergonomisk design: Be-Ge Seating Divisions ambulansstolar är designade för att ge maximal komfort för både patienter och medicinsk personal. Stolarna är ergonomiskt utformade för att ge ordentligt stöd och minska risken för skador under transport.

2. Lätt att rengöra: Ambulanser används ofta för att transportera patienter med infektionssjukdomar, så det är viktigt att stolar är lätta att rengöra och desinficera. Be-Ge Seating Divisions ambulansstolar är designade med detta i åtanke med sömlös klädsel och är lätta att rengöra och underhålla.

3. Säkerhetsfunktioner: Be-Ge Seating Divisions ambulansstolar är designade för att uppfylla de säkerhetsstandarder som fastställts av Europeiska Unionen för passagerarfordon och är testade enligt den senaste förordningen ECE 14.07 och CEN 1789. Stolarna är testade för att säkerställa att de tål krafterna från en kollision och skydda de åkande från skador. Vår M1 Jany stolstestning bevittnas av TÜV Rheinland.

4. Anpassningsbara: Be-Ge Seating Divisions ambulanstolar kan anpassas för att möta de specifika behoven hos olika ambulansmodeller och medicinsk utrustning. Denna anpassning säkerställer att stolarna passar perfekt i ambulansen och ger maximal komfort och säkerhet för patienter och medicinsk personal.

5Tillval: Be-Ge Seating Divisions Jany Ambulance-sortiment kommer med ett antal tillval, inklusive ISOfix justerbara armstöd, 8-punkts låssvivlar, sömlös klädsel, biosätesfunktion och vilstol.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.