Be-Ge Seating Division, 24 timmars kontrollrumsstolar för nödkontrollrum från Be-Ge Seating Division

Nödsamtal är avgörande för att säkerställa allmän säkerhet, och de operatörer som arbetar i dessa larmcentraler spelar en viktig roll för att reagera på nödsituationer. Dessa operatörer arbetar långa timmar, ofta i stressade situationer, och kräver ergonomiska stolar som ger komfort och stöd. Be-Ge 24-timmars kontrollrumsstolar är designade för att möta de unika behoven hos larmcentraloperatörer.

Den mänskliga ryggen inte är designad för att sitta. Människokroppen är designad för rörelse, den passar inte i en miljö som stillasittande i ett kritiskt kontrollrumsskift.

Be-Ge 24-timmars kontrollrumsstolar är designade för att ge maximal komfort och stöd under långa timmars sittande. Stolarna är utrustade med justerbara funktioner som svankstöd, sittdjup och armstöd. Stolarna är också designade för att främja en god hållning, vilket är viktigt för att förebygga rygg- och nacksmärtor.

Stolarna är tillverkade av slitstarka material som tål dagligt slitage. Stolarna är lätta att rengöra och underhålla, vilket är avgörande för hygienen i en larmcentral. Stolarna är också designade för att vara lätta att justera och byta ut vid skador.

Stolarna är också utrustade med funktioner som främjar vakenhet och produktivitet. Stolarna har en tiltmekanism som gör att föraren kan justera vinkeln på sits och ryggstöd. Denna funktion främjar blodcirkulationen och förhindrar trötthet.

Förutom att ge komfort och stöd, är Be-Ge 24-timmars kontrollrumsstolar designade för att vara estetiskt tilltalande. Stolarna finns i en mängd olika färger och 24-timmarstyger för att matcha inredningen på lokalen. Stolarna är också designade för att vara tysta och icke-distraherande, vilket är avgörande för att upprätthålla en lugn och professionell miljö.

Våra 24-timmars operatörsstolar är utvecklade i nära samarbete med ledande svenska ergonomiexperter och oberoende certifierade av den svenska nationella provnings- och forskningsgruppen.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.