Be-Ge Personbilar AB, Välkommen på skidskyttekväll i Vetlanda!

Intresset för skidskytte är stort, och speciellt detta år med ett spännande VM!

Volkswagen är en glad och stolt sponsor av Skidskytteförbundet och vi vill bjuda in dig till en fartfylld Skidskyttekväll hos oss på Be-Ge Personbilar AB i Vetlanda onsdagen den 7 februari, kl 18-21. Vi bjuder på dryck och enklare förtäring.

Under kvällen kommer du att få dyka in i skidskyttets fantastiska värld och på plats för att hjälpa oss är Torstein Stenersen, före detta skidskytt med framgångar i världscupen. Torstein var även med och vann senaste upplagan av Elitstyrkans hemligheter på TV4. Nu jobbar han på Skidskytteförbundet och kommer att ge en intressant och rolig inblick i livet som skidskytt och svara på dina frågor. Det kommer garanterat att bjudas på historier bakom kulisserna från både TV och skidskyttetävlingar.

Du kommer att få prova på att skjuta med skidskytte-laservapen, med och utan puls. Och för att få upp pulsen till den nivå som skidskyttarna upplever kommer en stakmaskin finnas tillgänglig. Vi har knåpat ihop ett Quiz med fina priser som t.ex en landslagsmössa. Provsitter du en av våra fina bilar så finns chansen att vinna en signerad nummerlapp från Svenska Skidskyttelandslaget. Förutom alla bra erbjudanden på flera av våra modeller.

Det blir en kväll du inte vill missa, varmt välkommen!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.