Be-Ge Personbilar AB, Äntligen finns nya Amarok hos oss!

Nya Amarok är transportbilen som ger fler användningsområden än det mesta som rullar på fyra hjul. Med en helt ny design som uttrycker den inneboende kraften väcker Amarok uppmärksamhet bland omgivningen. Den kan så mycket mer än att bara ta dig från A till B – det här är arbetshästen som klarar alla utmaningar den ställs inför.

Nya Amarok erbjuder stor mångsidighet oavsett om du lastar skrymmande gods, drar tung last eller kör offroad.  Tekniken är nu i klass med de mest avancerade personbilarna, samtidigt som den klarar vardagens utmaningar bättre än någonsin. Lastutrymmet är tillräckligt stort för att rymma en europall på tvären och har stabila öglor för att säkert snurra fast lasten. Den standardmonterade dragkroken tillåter maximal släpvagnsvikt på 3,5 ton på alla versioner. Detta och mycket mer gör Amarok till en mer mångsidig transportbil.

Nu har du äntligen chansen att få uppleva den själv, varmt välkommen att kontakta oss för en provkörning av helt nya Amarok!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.