Be-Ge Lastbilar AB, YKB i Vetlanda Inställd

Hej,
På grund av ökad smittspridning av covid-19 har vi beslutat att ställa in kommande YKB utbildningar under v.45 i Vetlanda. Det gäller samtliga moduler och dagar. 

Nya kursdatum kommer längre fram!

Vi räknar med att YKB i Visby v.47 kommer att äga rum som planerat.

Vid frågor vänligen kontakta Håkan på 0383 – 46 73 21

Smittspridningen av covid-19 ökar i Jönköpings län. Läget är allvarligt och för att bryta smittspridningen krävs ett förändrat beteende. Därför har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Jönköpings län beslutat att skärpa allmänna råd i länet.

Vänligen ta ditt ansvar och hjälp till att minska smittspridningen genom att följa råden som gäller i Jönköpings län:

  • Undvik fysisk kontakt med andra personer än de du bor med.
  • Undvik att arrangera eller gå på fester och middagar.
  • Ställ in massage, skönhetsbehandlingar och frisörbesök.
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas, t.ex. butiker, köpcentrum, museer, badhus och gym. Det är okej att göra nödvändiga besök i t.ex. livsmedelsbutiker och apotek men tänk på att hålla avstånd.
  • Avstå från att delta i möten, gå på konserter, föreställningar, idrottsmatcher och tävlingar.
  • Undvik att träna på idrottsanläggningar om du är över 15 år – barn och ungdomar födda 2005 eller senare omfattas inte av restriktionerna.
  • Fortsätt följa de tidigare allmänna råden: tvätta händerna, nys i armvecket, håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk.

Läs mer här: Jönköpings län

Ta hand om er!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.