Be-Ge Lastbilar AB, Vi utbildar för framtiden!

Be-Ge Lastbilar AB erbjuder sedan 2010 utbildningar för YKB – yrkesförarkompetensbevis. På senare år har utbudet utökats rejält, det finns idag en mängd olika utbildningar som en yrkeschaufför behöver för att kunna utöva sitt arbete. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda rätt utbildningar till våra kunder – det leder till att våra kunder håller en hög yrkeskompetens. De vanligaste utbildningarna är YKB, ADR, APV och Färdskrivarutbildning. Utbildningarna ges på Be-Ges fyra driftställen: Vetlanda, Oskarshamn, Hultsfred och Visby.

Vissa kurser ges på plats, andra kurser är helt online. Varje avslutad utbildning registreras och eleven får ett utbildningsintyg på att hen har klarat sin utbildning. På bild ser vi Håkan Berg som är servicemarknadssäljare och utbildningsansvarig vid Be-Ge Lastbilar i Vetlanda.

Kontakta Håkan via mejl eller telefon för att enklast boka din utbildning! 

Telefon: 0383 – 46 73 21

Kommande utbildningar

YKB
OskarshamnTorsdagen den 8 septemberModul 1
OskarshamnFredagen den 9 septemberModul 2
OskarshamnLördagen den 24 september Modul 1
YKB
VisbyTisdagen den 4 oktoberModul 1
VisbyOnsdagen den 5 oktoberModul 2
YKB
VetlandaOnsdagen den 19 oktoberModul 1
VetlandaTorsdagen den 20 oktoberModul 2
ADR
VetlandaFredagen den 21 oktoberRepetitionskurs
ADR
VisbyTorsdagen den 6 oktoberRepetitionskurs

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.