Be-Ge Lackering AB, Ökad effektivitet och hållbar lackering

På Be-Ge Lackering AB arbetar vi för att effektivisera vårt arbete utan att tumma på kvaliteten på färdig produkt. Med PGG Digimatch får vi ökade förutsättningar att förbättra vår produktivitet och effektivitet. Detta verktyg, som använder sig av en kamera med flertalet bild- och reflektionsvinklar, skannar ytan på fordonet för att fastställa recept för lackens färg.

Med hjälp av PPG Digimatch kan vi därför snabbare och mer effektivt analysera kulören direkt på fordonet samtidigt som verktyget registrera texturinformation och få fram rätt receptmatchning. PPG Digimatchs precision resulterar i mindre fysiska färgprover innan detaljen kan omlackeras. På detta vis sparar vi inte bara tid, utan även material. Tillsammans med vår Moonwalk färgblandningsmaskin ger detta oss en mer hållbar arbetsprocess.

Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar i vår verksamhet och ser alltid till att ha hög kvalitet på utförda arbeten. 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.