Be-Ge koncernen förlänger avtalet avseende Be-Ge Hockey Center

Be-Ge koncernen och IK Oskarshamn har kommit överens om en förlängning av avtalet avseende namnrättigheten till Arena Oskarshamns ishallsdel. Som huvudpartner till klubben under många år är det av vikt för Be-Ge att IK Oskarshamn även fortsättningsvis skall ha förutsättningar för att kunna spela ishockey på en hög nivå. Samarbetet med IK Oskarshamn är en del i koncernens ansträngningar för öka attraktiviteten och stoltheten för regionen. Avtalet innebär att ishallsdelen även fortsättningsvis skall heta Be-Ge Hockey Center och löper i ytterligare 6 år t.o.m. 2025-04-30.

”Vi har varit huvudpartner för IK Oskarshamn under ett flertal år. För Be-Ge och dess ägare har det varit naturligt att fortsätta samarbetet genom att förlänga avtalet avseende Be-Ge Hockey Center, när klubben nu tagit steget upp i SHL”, säger Håkan Hjalmarsson, koncernchef i Be-Ge koncernen.

”Det är mycket glädjande att vi kan fortsätta vårt långsiktiga samarbete med vår huvudpartner Be-Ge koncernen genom en förlängning av avtalet avseende namnrättigheterna till arenan. Be-Ge har under många år varit en viktig aktör för IK Oskarshamn och genom avancemanget till SHL är vår förhoppning att Be-Ge och alla våra övriga sponsorer skall se ett ännu större värde i samarbetet med klubben”, säger Martin Åkerberg, klubbchef i IK Oskarshamn.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.