Be-Ge Företagen AB, Vi skänker hockeybiljetter till Hela Människan och Carolas Hjälpande Hand!

På torsdag den 1 februari är vi matchvärd när IK Oskarshamn tar emot Malmö Redhawks på hemmaplan. Vi vill ge fler möjligheten att uppleva glädje och gemenskap, som idrotten medför och därför skänker vi hockeybiljetter till Hela Människan och Carolas Hjälpande Hand.

Hela Människan är en ekumenisk organisation som arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Carolas Hjälpande Hand stöttar personer och familjer i Oskarshamn, Mönsterås och Högsby. Genom Carolas tomteverkstad får fler barnfamiljer möjlighet att fira en magisk jul. Förutom tomteverkstaden arbetar de med personligt stöd till familjer som har det svårt med exempelvis födelsedagar, matkassar, kläder och möbler. Det är ett ideellt och frivilligt intiativ där det är fritt att söka hjälp och stötta.

Foto: Claes Svensson

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.