Be-Ge Företagen AB har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies

Be-Ge Företagen AB har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2024, som delas ut av Deloitte.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för sjätte gången. En oberoende jury har valt ut de 21 företag som får utmärkelsen i år.

”Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 21 bolag och fira deras framgångar. Samtliga bolag på årets lista visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa välfungerande processer och en positiv kultur”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Be-Ge Företagen ABs vd och koncernchef Håkan Hjalmarsson kommenterar:
“Vi är stolta och glada för utmärkelsen som ett av Sveriges Best Managed Companies. Det är ett kvitto på koncernens och dess medarbetares framgångsrika sätt att driva verksamheten och strävan att ständigt arbeta med utveckling och förbättring.

Att utmärkelsen från Deloitte erhålls under det år Be-Ge-koncernen fyller 90 år gör att det finns extra anledning att fira framgången!”.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.