Be-Ge Företagen AB, Genom sponsring och gåvor vill vi bidra till ett bättre samhälle

Vi vill vara med och bidra till en attraktiv region där vi är delaktiga i att stötta ett aktivt föreningsliv där vi kan ge alla ungdomar möjlighet att samverka och känna samhörighet och kamratskap vi medverkar därmed till en positiv utveckling i miljöer där människor kan trivas och växa vilket gynnar samhället och vår nästa generation.

Genom sponsring och gåvor vill vi bidra till ett bättre samhälle!

Be-Ge är huvudpartner till IK Oskarshamn och vi är stolta att samarbeta med en förening som verkar för att bidra till samhälle och hållbarhet ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. Utöver ishockeyn engagerar sig föreningen i samhällsproblem som fattigdom, sjukdom och mobbning.

Hela människan i Oskarshamn är ytterligare en organisation som Be-Ge stöttar. Hela människan arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.

Härutöver samarbetar Be-Ge med ytterligare ett antal föreningar och tillsammans med Attraktiva Oskarshamn skapar vi en attraktiv ort att leva och bo på.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.