Be-Ge Företagen AB, Be-Ge fortsätter gå i täten – förlänger till 2025

Be-Ge och IK Oskarshamn har vandrat hand i hand längs samma väg under lång tid. När klubben nu går in på fjärde säsongen i SHL förlängs nuvarande avtal med ytterligare tre år, vilket gör att Be-Ge fortsatt är huvudpartner till IK Oskarshamn.

  • Vi som huvudpartner vill att IK känner en trygghet och en kontinuitet i den verksamhet som klubben bedriver. Resan som klubben är inne på är helt fantastisk och över förväntan. Organisationen, sättet man möter sponsorer och publik på, hur man presenterar sin produkt rent affärsmässigt är punkter man utvecklats på. Detta i kombination med att man har koll på ekonomin gör att företaget och ägarfamiljen fortsätter sitt mångåriga samarbete med IK Oskarshamn, säger Håkan Hjalmarsson.

Klubben ser nu fram emot att ta ytterligare kliv tillsammans med en partner som värderar vikten av ett starkt föreningsliv i kommunen.

  • Långsiktighet är viktigt för oss och det är det även för Be-Ge, vilket den här avtalsförlängningen bevisar. Vi är tacksamma och stolta för många års samarbete med Be-Ge tillbaka i tiden och nu ser vi fram mot att IK och Be-Ge fortsätter sin framgångsrika resa tillsammans säger tf klubbchef Therése Elofsson.

Huvudpartneravtalet med Be-Ge är skrivet över nästkommande tre säsonger.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.