Be-Ge Baltic UAB, Vikten av långsiktiga partnerskap för att utbilda framtida syproffs

Varje år i maj får företaget “Be-Ge Baltic”, som en social partner till Klaipėda Technology Training Center (KTMC), en inbjudan att tillsammans fira den professionella kompetenstävlingen “My Waving Sea”.

I år gick den 11:e tävlingen av stapeln, där inte bara eleverna som valde sömmerskeyrket, utan även de blivande kutterkonstruktörerna visade upp sina färdigheter i sitt valda yrke.

Vi är glada att vara delaktiga i arrangemanget av tävlingen. Liksom tidigare delade vår produktionskoordinator med sig av sina kompetens i tävlingskommittén, gav sina insikter och utvärderade elevernas tävlingsarbeten. I år etablerade vi gåvor inte bara till 1:a plats vinnarna, utan belönade även 2: a och 3:e plats vinnarna.

“Be-Ge Baltic” fortsätter sitt långvariga samarbete med denna utbildningsinstitution för att popularisera sömmerskans yrke: företaget anordnar regelbundet studiebesök för KTMC-studenter som har valt detta yrke. Under turerna har eleverna möjlighet att lära känna och se de verkliga processerna som äger rum på företaget “Be-Ge Baltic”: mönstertillverkning, konstruktion, tillskärning, industriell sömnad, tapetsering av säten och legomontering.

Långsiktigt partnerskap är en av värderingarna för Be-Ge-koncernen, vilket återspeglas i bidraget till utbildningen av framtida sömmerskor och sömnadskonstruktörer.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.