Be-Ge Baltic UAB, Traditionell sommarutflykt för BE-GE Baltic personalen

Varje år verkar det som att sommaren är för kort. Under tre månader försöker vi att njuta av varje dag, och med hösten kommer rutinerna tillbaka, vilket gör det lättare att planera arbetsuppgifterna och fritid.

Den 16 september, en varm sommarlik lördag, ägnade sig Be-Ge Baltic personalen åt en traditionell företagsutflykt. Utflykten var en gåva från företaget till medarbetarna som ett symboliskt avslut på sommaren.

Det här var den 14:e utflykten för hela personalen i år. Vi brukar säga att vi redan är erfarna resenärer och att vi börjar sakna regioner i Litauen som vi ännu inte har utforskat, så i år, med hänsyn till våra medarbetares förslag, beslutade vi oss för att resa till grannlandet Lettland, regionen Kurzeme.

Under resan lärde vi oss mycket om Lettlands historia, arkitektur och kulinariska arv. Lettlands natur gjorde ett särskilt intryck på oss.

Resan tillbaka blev inte långtråkig, eftersom alla medarbetare deltog i roliga frågesporter, med frågor som tagits fram av varje avdelning på företaget. Traditionsenligt hedrade och belönade vi de medarbetare som i år varit mycket motiverade och engagerade i sitt arbete och i att lösa teamutmaningar.

Efter resan delar vi fortfarande med oss av trevliga intryck och ser fram emot nästa års 15-årsjubileumsutflykt.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.