Be-Ge Baltic UAB, Studiebesök av Klaipeda sömnadsskola med partners från Lettland

Be-Ge Baltic UAB har haft ett studiebesök från Klaipedas sömnadsskola och skolans kollegor från yrkesskolor med textilinriktning i Lettland.
Syftet med studiebesöket var att få inblick hur ett företag inom textilindustribranschen fungerar med fokus på arbetsmiljö och teknik som används här. Be-Ge Baltic UAB som socialpartner till Klaipedas sömnadsskola har gärna ställt upp med presentation och rundvisning i företaget.
Utöver att presentera de moderna dataskären, specialanpassade symaskiner och tapetseringsutrustningar har produktionschef Violeta Vaitelytė förklarat hur den nya avancerade materialhanteringssystem fungerar inom sömnad av överdrag och utökar effektivitet upp till 20 %. Enligt Violeta Petrušienė, rektorn för Klaipedas sömnadsskola, blev gästerna imponerade av arbetsorganisering, mycket bra arbetsmiljö och motiveringssystem för personalen, ordning och reda på företaget.
Be-Ge Baltic UAB inser vikten och nyttan av att satsa på både arbetsmiljö för personalen och nya tekniker samt att visa för de som arbetar med den unga generationen i skolor hur ett effektivt och modernt industriföretag kan fungera.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.