Be-Ge Baltic UAB, Nationell mobilitetsutmaning 2023

Redan för tredje året deltog Be-Ge Baltic-gemenskapen i National Mobility Challenge, vars mål är att odla själv- och miljövänliga vardagsvanor.

Utmaningen varade i två månader – från 15 september till 16 november. I år representerades företaget av 44 anställda. Det är nästan hälften så många som förra året!

Tillsammans samlade vi så många som 19 679 603 steg! Enligt dataanalysen sparade de 14 057 totalt promenerade kilometer 1 280 m3 koldioxid, det vill säga lika mycket om valde bil istället.

På utmaningens sista dag samlades alla medarbetare som deltog i utmaningen för att gratulera varandra. De tio mest aktiva deltagarna i utmaningen tilldelades presentkort till en sport- och fritidsbutik.

Förstaplatsen vanns av vår kollega, internlogistiker Žydrūnas, som samlade in 1 514 038 steg på två månader!

Vi firade våra prestationer genom att äta en läcker tårta och njuta av det fantastiska Be-Ge Baltic samhället, som odlar hälsosamma och miljövänliga dagliga vanor!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.