Be-Ge Baltic UAB, Lagarbete som kommer att växa i århundradets skogar

Socialt ansvar är en strategiskt viktig del av Be-Ge Baltics verksamhet, vilket avgör företagets hållbara utveckling. Varje år träffas våra medarbetare för att tillsamans göra ett bra arbete för naturen. Den här gången gick vi med i ett långsiktigt initiativ från hela Litauen – “National Forest Planting 2024”. I år var skogsplantering speciellt – den tillägnades århundradet av den litauiska sångfestivalen och 20-årsdagen av Litauens anslutning till Nato.

En vårliknande solig men ändå sval lördagsmorgon träffades vårt team i skogen där vi planterade nästan 1 000 tallplantor. Det var ett ypperligt tillfälle att inte bara hedra de månghundraåriga nationella traditionerna, och bidra till att öka landets skogsmark, utan också att lära känna kollegor och deras familjemedlemmar samtidigt som de arbetade i en annan arbetsmiljö än vanligt. Nationell skogsplantering – inte bara en tradition av återplantering av skog, utan också en symbol för enighet. I år planterade frivilliga mer än 100 skogar, så många som 15 000 deltog och 150 företagslag deltog i denna kampanj.

Be-Ge Baltic, ett industri- och monteringsföretag, uppmuntrar teamet att bidra ansvarsfullt till en bättre morgondag. Vi är glada över att vårt gemensamma arbete från och med nu kommer att växa i den unga skogen.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.