BE-GE Baltic UAB, Jul i vänlighetens tecken

Även om det nya året redan har kommit igång är det fortfarande roligt att dela med sig av sina intryck och tänka tillbaka på BE-GE Baltics juletid. Det är roligt att vi i julstöket hittar tid att värna om traditioner och dela med oss av vänlighet, tillbringa tid i gemenskap och lära känna våra kollegor bättre.

Liksom varje år präglades julen traditionellt inte bara av uppmärksamhet till våra medarbetare, utan också av vårt stöd till olika icke-statliga organisationer. I dessa komplicerade tider anser vi att det är viktigt att stödja och underhålla det meningsfulla arbete som utförs av organisationer som hjälper Ukraina, liksom de som hjälper utsatta medlemmar i vårt samhälle.

Därför var det inte första gången som vi bidragit ekonomiskt till verksamheten av den icke-statliga organisationen Blue / Yellow. Vi stödjer regelbundet litauiska Röda Korset och nödnumret för ungdomar Jaunimo Linija. Vi värdesätter vårt långvariga partnerskap och stödjer även socialt känsliga grupper nämligen de döva och Centret för översättare i teckenspråk i Klaipėda, Centret för familj- och barnvälmående i Klaipėda samt Föreningen för personer med Downs syndrom och deras förmyndare.

Vi är övertygade om att socialt ansvar går i ett med verksamheten av vårt företag i strävan för att bidra till samhällets välbefinnande och för att skapa positiva förändringar tillsammans.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.