Be-Ge Baltic UAB, Inför sommarsemester

Efter det händelserika året 2016 med byggnation, flyttning, invigningar, acklimatisering och samtidigt den snabbväxande försäljningen har vi installerat oss ordentligt och etablerat nya rutiner ”under det nya taket”.
Det var ingen enkel period utan en utmanande tid för oss alla. Men vi lyckades med att få fräscha och fina arbetsplatser, bra flöde i produktionen och materialhanteringen, ökad försäljning och mer erfarenhet. Senaste halvåret kännetecknas av omsättningsrekord flera månader i rad och intensiva utbildningar för personalen. Vi har vuxit till över 100 anställda och behöver nya kompetenser och verktyg för att styra verksamhetsprocesserna i rätt arbetsklimat. Särskilt fokus kommer att läggas på förbättringar inom produktionen och samverkan mellan olika avdelningar för en ännu snabbare och effektivare kommunikation.

Den stigande efterfrågan och vårt intensiva arbete har resulterat i en omsättningsökning med ca 34 %. Det höga och pulserande tempot har utvecklat större uthärdighet och nu är vi ännu bättre utrustade för att ta nya steg framåt. Innan vi fortsätter ska vi ta en sommarpaus för en välförtjänad semester.
Ett stort tack till alla medarbetare och våra partners, vi har verkligen gjort ett bra jobb och lyckats väl!

En skön och avkopplande sommar till er alla!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.