Be-Ge Baltic UAB, I väntan på det nya året

Det är dags igen att reflektera över det gångna året innan vi börjar ett nytt år.

Perioden kännetecknas av aktiva utbildningar och förbättringsaktiviteter med fokus på effektivitet samt kvalitet på alla nivåer i företaget. Dagliga morgonmöten i produktionen har inneburit ännu bättre planering, uppföljning och åtgärder av kvalitets- och säkerhetsfrågor. En konsekvent och strukturerad uppföljning av nyckeltal inom bl. a. omsättning, leveransprecision, kvalitet och säkerhet ger en bra översikt och gör det möjligt att reagera och åtgärda avvikelser i en tidig fas.

Efter genomfört extern revision av tillämpningen av ISO 9001 och 14001 har företaget fått beröm som en väl strukturerad och mogen organisation med stark och engagerad ledning samt produktionspersonal som sköter sina processer med hög kompetens och är på rätt väg i övergångsarbete enligt de nya standarderna.

Personalutflykten i september för tionde gången i rad har blivit en avslappnande upplevelse med möjlighet att tacka medarbetarna för deras positiva inställning, engagemang, initiativ- och ansvarstagande, energi och lojalitet.

Stort tack till alla våra medarbetare för era goda insatser och positiva inställning!

God Jul och Gott Nytt År till er alla och era nära samt alla partners i verksamheten!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.