Be-Ge Baltic UAB, Ett långsiktigt partnerskap

Ett långsiktigt partnerskap är ett av Be-Ge Baltics värderingar. Vi är glada och stolta över att vara långvariga sociala partners för Klaipedas teknologiska utbildningscentrum, som har utbildat många av våra anställda inom skär-, sömnads- och tapetseringsavdelningar.

Vi bidrog gärna till den nationella mästerskapstävlingen för skräddare ”Mano banguojanti jūra 2020“, anordnad av Klaipedas teknologiska utbildningscentrum. Be-Ge Baltic UAB bidrar årligen till tävlingen som grundare av huvudpriset för högsta kvalitet och vår produktionskoordinator Violeta Vaitelytė deltar i utvärderingskommittén. I år tilldelades Aurelija Bucienė, en student vid Klaipedas teknologiska utbildningscentrum med huvudpriset för högsta kvalitet. Grattis till vinnaren och tack till Violeta för att du har bidragit med din tid och erfarenhet för att förbättra den yngre generationens professionella färdigheter!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.