Be-Ge Baltic UAB, En sund själ i en sund kropp

Från hösten till våren är människor vanligtvis mindre fysiskt aktiva och detta påverkar negativt deras fysiska hälsa. För att ta hand om personalens hälsa bjöd Be-Ge Baltic in sina anställda från alla avdelningar (sömnad, skärning, tapetsering, legomontering, administration) i år att delta i en stegutmaning som kallades “Till Lappland och tillbaka”. Syftet med denna utmaning var att uppmuntra människor att gå oftare och tillbringa mer tid utomhus under den kalla årstiden. Mer än hälften av Be-Ge Baltic medarbetarna tog emot företagets interna utmaning och detta aktiva engagemang har lett till att vi överträffade målet med stegutmaningen till och med 7 gånger. Avståndet vi gick var långt längre än till Lappland och tillbaka, vi gick nästan halvvägs genom planeten! Den 21 december, strax före Jul, när utmaningen avslutades, blev våra topp 5 kollegor belönade.

Dessutom anordnar Be-Ge Baltic gratis sjukgymnastikpass för alla anställda som de kan delta på distans. Dessa sessioner har pågått sedan oktober och vi planerar att fortsätta med dem.

Allt detta är ett bra sätt att behålla vår hälsa och utveckla lagandan.

Be-Ge Baltic önskar att alla ska hålla sig friska!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.