Be-Ge Baltic UAB, Dagen för olika strumpor

Den 21 mars uppmärksammas Downs syndrom-dagen runt om i världen. Denna dag uppmanas allmänheten att öka sin medvetenhet om de skillnader som orsakas av en enda kromosom. Downs syndrom-dagen uppmärksammas genom att man bär olika strumpor för att visa stöd och tolerans för personer med Downs syndrom och deras familjer.

Be-Ge Baltic uppmuntras också att delta i denna sociala aktion och bära olika strumpor. Vi är mycket glada över deltagandet från både hela administrationen och alla avdelningar på företaget: tillskärning, sömnad och montering.

Och vi är mycket stolta över våra medarbetares engagemang i liknande initiativ för att stödja socialt utsatta grupper. Be-Ge Baltic stödjer regelbundet föreningen för personer med Downs syndrom och deras vårdnadshavare.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.