Be-Ge Baltic UAB, Be-Ge gruppen stödjer de lokala samhällen

Be-Ge gruppen i Oskarshamn är välkänd inte bara inom näringslivet utan även bland idrotts samhällen. Per Erik Persson, en av delägarna i Be-Ge gruppen, uppmärksammar och stöttar ständigt lokala hockey- och fotbollslag. I år firade Per Erik sitt hedervärda 90-årsjubileum och Oskarshamns AIK uppvaktade honom med något ovanlig födelsedagspresenten – 90 fotbollar. Per-Erik Persson fick boll nummer 90 och resten av bollarna skickades till Litauen, Be-Ge Baltic UAB, som specialiserar sig på industriell sömnad, tapetsering och lego montering.

Be-Ge Baltic UAB bryr sig om hälsan för sin personal och deras familjer och därför delades en del av bollarna ut bland barn till företagets anställda både inom administration och alla andra avdelningar, så som tillskärning, sömnad, tapetsering och lego montering, för att uppmuntra anställda att tillbringa så mycket tid utomhus som möjligt.

I enlighet med Be-Ge gruppens värderingar om att skapa en bättre miljö,  glömmer Be-Ge Baltic inte att ta hand om samhället och dess välbefinnande, särskilt  de som kan ta mindre hand om sig själva. Resten av bollarna delades ut till tre barnens dagcentrum i Klaipeda och två skolor för funktionshindrade. VD för Be-Ge Baltic Vaida Vaičaitienė tillsammans med teammedlemmarna Dovilė Stonkuvienė och Kristina Sabaliauskaitė besökte dessa dagscentrum och skolor, träffade anställda och barn vid dessa institutioner som uppriktigt njöt av den oväntade uppmärksamheten.

Stort tack till Per Erik för att du delade med dig av gåvorna och glädjen med Klaipėdas samhälle!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.