Be-Ge Baltic UAB, Be-Ge Baltics Hundra års fotvandring

I september, för elfte gången, bjöd företaget sina anställda på en utflykt där vi gick tillsammans på en fotvandring. För att hedra Litauens 100-års självständighet bestämde vi oss att lära känna vårt land bättre och gick ut för en fotvandring längs Östersjökust. Vi besökte Holländarens Hatt, och gick Litorina vandringsled, besökte Kukuliškiai gravhög och sjön Plaze, artilleribatteri Memel-Nord på stranden, fick veta hur bärnsten fångas i Östersjöns vågor. Vi avslutade den första delen av vår hajk med en festlig middag och tackade de mest framstående medarbetarna för deras lojalitet, arbetsinsatser, positivitet, engagemang och utmärkta arbetsresultat på Be-Ge Baltic.

Be-Ge Baltic teamet gratulerar återigen Litauen i samband med statens hundraåriga jubileum och är glada att leva och arbeta i det fria landet Litauen! Till minnes av den vackra och för varje av oss viktiga jubileet deltog vi med i en social kampanj “En miljon ekar för Litauen” och har planterat en symbolisk ek framför Be-Ge Baltics fabrik.

Be-Ge Baltic gratulerar Litauen!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.