Be-Ge Baltic UAB, Be-Ge Baltic stödjer tävlingen “Mano banguojanti jūra 2022“

Långsiktigt partnerskap är en av de viktigaste värderingarna för Be-Ge Baltic. Vi vägleds av denna princip inte bara i samarbete med kunder, anställda, samhället utan också med utbildningsinstitutioner. Vi är stolta över att Klaipėda Technology Utbildnings Center har varit vår sociala partners i många år nu. Partnerskapet som startade från samarbetet, blev snabbt en beprövad gemenskap som hjälper oss att bättre förstå varandras förväntningar och skapa en ömsesidig nytta inom både näringsliv och utbildning. Be-Ge Baltic donerar tyger och annat sömnadstillbehör till skolan för att eleverna ska kunna utveckla sina befintliga färdigheter med hjälp av olika textilegenskaper. Vårt företag lägger också märke till de ungdomar som väljer tillskärning, sömnadskonstruktion eller sömnadsprogrammen. Be-Ge Baltic uppmanar dem att skaffa praktiska kunskaper och att prova sin valda karriärväg genom praktikanställning.

I maj, som varje år, deltog vi i den nationella tävlingen „Mano banguojanti jūra 2022“ på Klaipėda Technology Utbildnings Center. Detta evenemang är inte bara en möjlighet för studenter att praktiskt visa sina yrkesmässiga kompetens, att få erfarenhet från experterna, utan också en möjlighet att presentera sig för arbetsgivare.

Be-Ge Baltic stödjer tävlingen med sitt arbete i tävlingens utvärderingskommitté, där utsedda medarbetare delar med sig av sina kompetenser och ger insikter i sömnadens tekniska och kvalitetsmässiga krav. Återkoppling från den kommission som är grundad på en konsekvent och långsiktig produktionspraxis bidrar starkt till utbildning av deltagarna. Som varje år upprättar Be-Ge Baltic ett pris som är värt 200 euro för en deltagare i en sömnadstävling. I år fick den fjärde vinnaren ett presentkort för att handla sytillbehör.

Vi är glada över att det långsiktiga partnerskapet leder till ett ömsesidigt värdefullt samarbete i  utbildningen av framtida professionella sömmerskor och andra anställda inom industrisömnad.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.