Be-Ge Baltic UAB, Be-Ge Baltic stödjer en hållbar julidé

Miljöansvar är ett av de prioriterade områdena i Be-Ge koncernens sociala ansvar, vilket återspeglas i den årligen presenterade hållbarhetsredovisning. Genom att tillhandahålla industriell sömnad, tapetsering och legomontering tjänster strävar Be-Ge Baltic efter att säkerställa att alla företagets processer är säkra och att påverkan på miljön reduceras till ett minimum. Företaget uppmuntrar andra att göra detsamma genom att bidra till olika projekt för socialt ansvar i Klaipėda samhället.

Under flera år i rad har Klaipėda Ieva Simonaityte biblioteket organiserat ett vackert evenemang som kallas Julgrans trädgård. Temat för detta evenemang i år var “Hållbar jul”. Tanken med projektet var att skapa en julgran utan att använda plast, skum eller andra material som är oförenliga med gröna idéer.

39 företag, organisationer och samhällen i Klaipėda har anslutit sig till detta initiativ med sina julgranar. Alla dessa träd lyste upp på gården Ieva Simonaitytė biblioteket i mitten av december och spred glädje hos stadens invånare och gäster under en hel månad.

Vi har också gått med i detta initiativ! Medarbetarna från alla avdelningar skapade Be-Ge Baltic julgranen genom att endast använda naturliga och sekundära råvaror: legomonteringsavdelning byggde ramen till granen, skärnings-, tapetserings- och sömnadsavdelningarna tillverkade dekorationer, vi dekorerade alla tillsammans.

Processen med att skapa vår julgran var ett utmärkt tillfälle att sammanföra företagets anställda och stärka lagandan. Vi är mycket nöjda med medarbetarnas kreativitet och stödet till hålbarhetsidén.

Vi uppmuntrar alla att vara socialt ansvarsfulla och ta hand om vår miljö.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.