Be-Ge Baltic UAB, Be-Ge Baltic bidrar till yrkestävlingen i skräddarmästerskap

När maj-månad närmade sig hade vår mångåriga socialpartner Klaipėda Technology Training Centre bjudit in att bidra till den årliga yrkestävlingen för skräddarmästerskap Mitt böljande hav 2023. I år var evenemanget extraordinärt, det var nämligen tioårsjubileet.

Samarbetet med en utbildningsinstitution som utbildar professionella skräddare är oerhört betydelsefullt för vårt företag som arbetar inom industrisömnad och tapetsering. I vårt team har vi i många år haft anställda som utbildats av denna skola, och varje år bjuder vi in ​​elever att göra trepartspraktik inom yrket eller lärlingsutbildning.

Yrkestävlingen för skräddarmästerskap är ett evenemang som kröner vänskapen och samarbetet mellan vårt företag och yrkesskolan. Vid det två dagar långa eventet representeras företaget av vår produktionskoordinator som arbetar i tävlingens utvärderingskommitté, där hon delar med sig av sina kompetenser och professionella insikter om sömnad och kvalitetskrav på sömnadsprodukter. Vi är glada att vi bidrar till tävlingen även som en av de stora sponsorerna och delar ut ett pris värt 200 euro. I år gav vi vinnaren av den första platsen en kupong för att handla i sytillbehörsbutiken.

Vi tackar hjärtligt Klaipėda Technology Training Centre för möjligheten att vara en del av den internationella tävlingen och hoppas kunna främja detta partnerskap i framtiden.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.