Be-Ge Baltic UAB, Ärade gäster besöker Be-Ge Baltic UAB

Sveriges honorärkonsulat öppnades i Be-Ge Baltic UAB för fem år sedan. Den nya Sveriges ambassadör i Litauen Inger Buxton besökte Be-Ge Baltic UAB i slutet av det här året. Hon tillträdde denna tjänst i september 2020. Detta var ambassadörens första direktbesök på konsulatet och i vårt företag.

Vi, Be-Ge Baltic UAB, är stolta över att få möjligheten att presentera våra gäster vår verksamhet och våra huvudtjänster – industrisömnad, sits-tapetsering och montering.  Ambassadör Inger Buxton och andra gäster var intresserade av hur vi underhåller vårt implementerade LEAN-system, kvalitetsledningssystem och andra företags processer.

De välkända svenska varumärkena som tillverkas i vår fabrik uppmärksammades av gästerna från Sveriges ambassad. Tillsammans med ambassadören är vi glada över våra långvariga relationer med kunder vilket vi byggde genom hög kvalitet på vårt arbete och det öppna samarbetet.

Vi är stolta över att bidra till att stärka relationerna mellan Sverige och Litauen, inte bara som Sveriges honorärkonsulat, som bland annat ger assistans till svenska medborgare bosatta eller resande i Litauen, utan också genom vårt dagliga arbete.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.