Be-Ge Seating Division


Be-Ge tillverkar förar- och passagerarstolar, kontors- och bevakningsstolar. Stolarna utvecklas, tillverkas och marknadsförs av företagen Be-Ge Industri AB i Oskarshamn, Be-Ge Jany A/S i Frøstrup, Danmark, Be-Ge Savas Seating B.V, Zaltbommel, Nederländerna.  Försäljning och support av Seating Division ansvaras av Be-Ge Seating GmbH, Jülich, Tyskland samt Be-Ge Savas Seating N.V., Leuven, Belgien. Be-Ge Seating UK Ltd, i Derbyshire, Storbritannien.

Be-Ge Förarstolar

Förarstolar


Be-Ge Industri AB har tillverkning och utveckling av luftfjädrade förarstolar för bland annat nyttofordon som lastbilar, industrifordon och bussar, gaffeltruckar och anläggningsfordon.
 LÄS MER

Be-Ge Jany

Passagerarstolar


Be-Ge Jany A/S tillverkar
M1 passagerarstolar och tillbehör till militärfordon och ambulanser. De är testade för att uppfylla marknadens högsta bilsäkerhet och standard.
 LÄS MER

Be-Ge Industri

Kontor/ bevakning


Be-Ge Industri AB tillverkar och utvecklar kontorsstolar och bevakningsstolar i den övre komfortklassen. De är certifierade och erbjuder stolar för 24 timmars
bekvämt sittande.
 LÄS MER

Savas Seating

Special stolar


Be-Ge Savas Seating B.V. levererar och tillverkar säten och delar till alla typer av fordon. De är experter på säten och av kompletta och ergonomiska sittlösningar till sina kunder.
 LÄS MER


  • Distributörer

  •  
  • Här finner du våra distributörer som ansvarar för vår försäljning och marknadsföring
    av våra produkter  

Be-Ge Seating UK Ltd


Är ett helägt dotterbolag till Be-Ge koncernen de ansvarar för försäljning och support av Be-Ge OEM förarstolar, kontorsstolar/24 timmars kontorsstolar och Jany M1 OEM passagerarsäten i hela Storbritannien och Irland.
LÄS MER

Be-Ge Savas Seating N.V.


Är ett helägt dotterbolag till Be-Ge Savas Seating B.V i Nederländerna. De ansvarar för marknadsföring och försäljning i hela Be-Ge Seating Divisions produktsortiment som
finns i Leuven, Belgien.
LÄS MER

Be-Ge Seating GmbH


Är ett helägt dotterbolag till Be-Ge Savas Seating B.V. i Nederländerna. De ansvarar för marknadsföring och försäljning av hela
Be-Ge Seating Divisions produktsortiment som
finns i Jülich, Tyskland.
LÄS MER