GULDKLUBBAN

Styrelseakademien, SEB och Deloitte har instiftat en ordförandeutmärkelse som heter GULDKLUBBAN. Ordförandens roll för att leda styrelsearbetet på ett effektivt och affärsinriktat sätt har alltmer kommit i fokus. Syftet med utmärkelsen GULDKLUBBAN är att tydliggöra och öka medvetenheten om denna viktiga roll genom att lyfta fram goda exempel på hur den utövats i praktisk handling. Utmärkelsen delas ut i två kategorier, en för noterade bolag och en för onoterade bolag.

Erland Persson, som varit Be-Ge Företagen ABs styrelseordförande från 2011 fram t.o.m. augusti 2020, har i år nominerats till årets styrelseordförande för onoterade bolag i Kalmar län. Erland har varit verksam i styrelsen sedan 1985, och fram till idag har koncernen vuxit från en omsättning på 100 MSEK till dagens omsättning på 1 200 MSEK. Vi gratulerar Erland till utmärkelsen!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.