Be-Ge Seating Division, Ny Inköps- och Logistikchef för Be-Ge Seating AB

Ny Inköps- och Logistikchef för Be-Ge Seating AB

”Magnus Antonsson har redan arbetat ett halvår i sin nya roll som Inköps- och Logistikchef inom Be-Ge Seating AB. Magnus som tillträdde tjänsten 1 maj 2021 har fått en turbulent start men har, tillsammans med övriga teamet, framgångsrikt skapat en god materialförsörjning under utmanande förhållanden och därigenom möjliggjort fortsatt hög leveranssäkerhet till våra kunder. Magnus har förutom den löpande materialförsörjningen uppdraget att bidra till att utveckla företagets långsiktiga förutsättningar för tillväxt och lönsamhet utifrån ett inköpsperspektiv. Vi önskar Magnus ett stort lycka till i sin nya roll och ser fram till ett framgångsrikt samarbete.

General Manager /Thomas Axelsson

Magnus:

Vill rikta ett tack till samtliga för en väl genomförd introduktion. Efter några månader i företaget kan jag konstatera att det finns ett stort kundfokus och mycket kompetens gällande produkterna. Jag sätter stort värde på det engagemang och den lösningsorientering som kännetecknar organisationen och som bidragit mycket till våra leveranser trots många utmaningar gällande material- och komponentförsörjningen. Trots rådande marknadssituation har vi ett antal pågående projekt som kommer att leda till inköpsbesparingar med bibehållen kvalitetsnivå, vilket är avgörande för vår konkurrensförmåga. Ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

//Magnus Antonsson 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.