Be-Ge Lastbilar AB, Nyhetsbrev mars 2018

Nyheter från Be-Ge Lastbilar AB

Kommande aktiviteter:
25/4  Skogsbilsdag Mönsterås Bruk. Kom och snacka skogsbil med oss över en korv och passa på att provköra Scanias nya skogsbil. På plats mellan kl 10-17.
27/4  Be-Ge Frukostmöte på våra verkstäder 09-09.30
26/5  ÖPPET HUS Visby med utställare. Lördag mellan kl 10-14. Provkörning nya Scania samt flera utställare och mini- seminarium. Se kommande inbjudan.
20-23/9  Be-Ge Hannover. Häng på vår resa till IAA Hannover och Europas största Lastbilsmässa. Se inbjudan på vår hemsida.
Kommande höstaktiviteter (datum ej klart):
-Be-Ge Veteran!  2:a träffen för veteranfordon i Hulstfred blir en lördag i september, håll utkik efter dag. Alla veteranfordon är välkomna och föranmäl er till Michael Larsen här alt. 0495-12064.
-Be-Ge After Work  på alla verkstäder kl 17-20.
Håll koll i mailboxen efter mer information framöver

Premiär för Eldrift!
Under mars månad invigdes en ny linje i Östersund med eldrivna bussar. Förutom en hundraprocentig sänkning av koldioxid-utsläppen så är ljudnivån en av de större skillnaderna jämfört med många andra bussar. Scania har i dag det bredaste utbudet av bussar för alternativa bränslen som omfattar biogas/naturgas, RME, HVO, etanol, hybriddrift och el. Hållbara transporter är ett av företagets viktigaste områden, vilket syns i investeringar i ny teknik och forsknings-insatser. Bussarna som nu går i Östersund är de första helelektriska bussarna från Scania som sätts i drift i kommersiell trafik. Mer info på Scania.se. Vi önskar er en riktigt Glad Påsk!

Några av våra senaste leveranser!
Martin Danielssons Åkeri AB, Lasses Kranbilar AB, Ekenäs Bud AB, G Ström Åkeri AB, ISAB AB, Tobbes Kranbilar AB.
För fler leveranser se vår hemsida samt i vissa fall även tidningen MIL. Vi skickar alltid in alla levererade nya Scania till MIL, tyvärr får vi inte med alla på grund av andra i Sverige också vill vara med.

Förenkla din vardag – teckna avtal med oss!
Vi har avtal för alla och allt. Underlätta din vardag med avtal för service, reparationer, släp, färdskrivare, fordonskontroll med mera så hjälper vi dig hålla koll på när, var och hur du ska serva ditt fordon. Kontakta Henning, 0498-691473, eller Håkan, 0383-467321, för mer information.

Personalnytt
Visby: Stefan Carlsson, idag mekaniker, blir vår nya Verkmästare efter Kristina. Stefan påbörjar arbetet omgående. Vi söker nu Stefans efterträdare som mekaniker.
Hultsfred: Rasmus Lövgren blir ny kundmottagare/reservdelsman, kommer närmast från Engströms i Vimmerby. Kristoffer Myrsäter är ny mekaniker, kommer närmast från Swedspan.

YKB, dags för nya delkurser:
Vetlanda:
Måndag  16/4    Delkurs A/3 Lagar och Föreskrifter
Tisdag  17/4       Delkurs B/1 Bränsleeffektiv & trafiksäker körning
Onsdag 18/4      Delkurs C/2 Godstransporter
Torsdag 19/4     Delkurs D/4 Ergonomi och hälsa
Fredag 20/4       Delkurs E/5 Säkerhet och Kundfokus
Lördag 21/4       Delkurs C/2 Delkurs C/2 Godstransporter

Visby:
Tisdag 10/4       Delkurs D/4 Ergonomi och hälsa
Onsdag 11/4    Delkurs A/3 Lagar och Föreskrifter
Torsdag 12/4    Delkurs A/3 Lagar och Föreskrifter
Fredag 13/4      Delkurs A/3 Lagar och Föreskrifter

Bokning Vetlanda: Håkan Berg 0383/467321 eller Skicka mejl till Håkan Berg 
Bokning Visby: Henning Johansson 0498/691473 eller Skicka mejl till Henning Johansson

Kampanjer och priser!
Ni känner väl till att vi alltid har bästa priser på släpjobb? Kolla alltid med oss först!
När gjorde du en hjulinställning senast? Låt oss göra Hjul-/axelinställning för minimalt däckslitage och bättre bränsleförbrukning!
Samtliga priser är exkl. moms och kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal.

Studieresa Södertälje/Stockholm 2018
Hela gänget i fd Scania Sverige huset efter information om olika avtalsmöjligheter samt väntan på studiebesök chassie och motor. Resan var mycket lärorik, trevlig och kul med en härlig stämning. Nästa är laddar vi för 15 års jubileum, väl mött då!

 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.