Be-Ge Lastbilar AB, Nyheter från Be-Ge Lastbilar AB

Download PDF here

Kommande Aktiviteter

14/12       Be-Ge julfrukost Oskarshamn och Hultsfred. Välkomna mellan kl 9-10
21/12       Be-Ge julfrukost Vetlanda och Visby. Välkomna mellan kl 9-10
23/1-19   Be-Ge Kund-/Åkarmöte Visby. Separat inbjudan kommer
12/2        Be-Ge Kund-/Åkarmöte Oskarshamn. Separat inbjudan kommer
13/2        Be-Ge Kund-/Åkarmöte Vetlanda. Separat inbjudan kommer
28/2        Be-Ge Kund-/Åkarmöte Hultsfred. Separat inbjudan kommer
15-17/3  Be-Ge Kundweekend i Södertälje & Stockholm. Vår årliga studieresa görs för 15 året! Välkomna att följa med, se inbjudan

Personalförändringar:
VISBY: Peter Lindström, Platschef Visby, och Magnus Olsson, Servicechef, har dessvärre slutat sina anställningar hos oss. Även Lars Karlström, Reservdelschef, har valt att sluta. Magnus och Lars börjar inom Försvarsmakten.

Stefan Karlsson är ny Servicechef och Ulrika Wallin är ny Reservdelschef. Stefan och Ulrika tillsammans med Mattias Rödén, Per Ericsson, Henning Johansson och Josef Veres kommer göra sitt yttersta för att skapa en bättre atmosfär och kundmiljö i Visby. Vi organiserar därmed verksamheten i Visby på samma sätt som våra övriga anläggningar/verkstäder inom Be-Ge. 2 nya mekaniker kommer till verkstaden i Visby, Jacob Wisselgren (1/11) och Josefin Dellevik (9/1).

Kampanjer/bra priser hos Be-Ge

  • Vi har alltid bra priser på SLÄP jobb och har originaldelar i lager.
  • Vi har attraktiva paketpriser på bla broms, luft och fjäder Scania.

ÖPPETTIDER JUL/NYÅR 21/12 2018 till 6/1 2019
Oskarshamn – Hultsfred – Vetlanda – Visby Måndag – Fredag 07.00 – 16.00

Kvällar och lördagar julstängt!

Jultider
Det lackar mot jul igen och TACK alla ni som besökte oss eller följde med i samband med våra aktiviteter och mässresa. Bland annat var vi ca 200 på vår After Work som åt grillat och hade en trevlig stund tillsammans i våra verkstäder. Vi var nästan 30 personer som besökte IAA Hannover Lastbilsmässa där vi besökte mässan, vilken är enormt stort, och Innan hemfärd Autostadt i Wolfsburg vilket är Volkswagens område för alla märken inom VW, otroligt intressant med många klassiska bilmodeller. Elmia mässan var även den lyckad med otroligt mycket att se och upptäcka samt att Scania bidrar med flera nyheter, god fika och lönsamma tips. Vi är världens äldsta privata Återförsäljare för Scania och vi vill bli den bästa. Vi har mycket kvar att göra men vår ambition är klar – Äldst ska bli Bäst!

Vi Önskar Er Alla en Riktigt God Jul & Gott Nytt År!
Vi på Be-Ge Lastbilar AB / Tomas Engsund

Tack alla ni som provkörde en Vinnare i samband med vår Karavan 19-21/10 samt ni som deltog i Be-Ge Veteran
Vinnare i Be-Ge Veteran, från vänster Joony Karlsson , Hasse Karlsson Lastbil, Mikchael Larsén moped, Jimmy Gustafsson Traktor, Marcus Elofsson Personbil och MC Leif-Arne Karlsson

Be-Ge JULKLAPPSTIPS

  • Scania Timmerbil 372:-
  • Skotare 413:-
  • Scania Tippbil 132:-
  • Poppy Jul 152:-
  • Kamasa hyllsnyckelsats 1.199:-

SLÄPAVTAL!
Med planerat underhåll på ditt släp besparar du både pengar, tid och ökar tillgängligheten på din körning samt minskar de akuta driftstoppen längs vägarna.

Förenkla din vardag – teckna avtal med oss!

Samtliga priser är exkl. moms och kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal

ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.