Be-Ge Baltic UAB, Första hjälpen räddning

Det finns stunder i livet när några minuter kan rädda någons liv. I dessa fall är det mycket viktigt att behålla klart sinne och veta exakt vad man ska göra. Vi bryr oss om att Be-Ge Baltics anställda skulle veta vad man ska göra och hur man agerar i en nödsituation.

Därför har vi ordnat en heldagskurs Första hjälpen räddning till alla anställda, där vi lärde oss hur vi ska på rätt sätt utföra HLR med enbart händer, hur man använder en hjärtstartare, en automatiserad extern defibrillator (AED) och vad gör man om en vuxen eller ett barn sätter i halsen.

Vi hoppas på att kunskapen och träningen kommer att ge oss större självförtroende, medan vårt företag blir ännu mer säker arbetsplats att arbeta på, där personalen vet vad som ska göras i nödsituationer och är beredda att rädda liv.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.