(SWE), Be-Ge Seating AB, Innesäljare till Be-Ge Seating AB

Stina Jobs

Be-Ge Seating AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker därför upp säljorganisationen med ytterligare en innesäljare. I rollen som innesäljare är ditt främsta ansvar att bygga vidare på befintliga kundrelationer tillsammans med övriga säljteamet. Du ansvarar för den löpande operativa kontakten med företagets kunder och ser till att samarbetet med dessa fungerar på bästa sätt. Offerera, sälja produkter enligt gällande priser och avtalsramar.

En viktig del för att utveckla relationen med befintliga kunder är att agera som säljstöd / teknisk support, du driver specifika kundprojekt tekniskt och kommersiellt, både internt och externt. Samt interna förbättringsprojekt enligt processen för försäljning och marknad. Vid behov representerar du företaget vid nationella och internationella mässor. I din roll ingår även att stödja order / kundsupport teamet. Kontakten med kunder sker i största utsträckning över telefon, via mail och teams. Som innesäljare på Be-Ge Seating AB har du en central roll i företaget.
Du samarbetar med samtliga avdelningar och funktioner. Närmaste chef är Försäljningschefen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du har med fördel erfarenhet av försäljning och teknisk support, förståelse för säljprocessen i ett tillverkande företag. Du har god datorvana i Office och affärssystem.

Du talar och skriver svenska och engelska samt med fördel tyska. Ytterligare språk är meriterande.

Vi söker dig med en fallenhet för kundrelationer och förmågan att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Du är van vid att skapa nya kundkontakter och har ett intresse för och förmågan att förstå affärsmässiga principer och logistiska flöden.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt, har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete, prioriterar rätt saker och är lösningsorienterad.

Samtidigt kan du arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning och hjälper och stöttar gärna dina kollegor när det behövs och samarbeta i team.

Be-Ge Seating AB

Be-Ge Seating AB utgör del av Be-Ge Seating Division vilken är en av tre divisioner inom Be-Ge Koncernen. Moderbolaget Be-Ge Företagen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Belgien, Tyskland samt Litauen. Koncernens totala omsättning uppgår till ca 1.100 Mkr. Antalet anställda inom de 15 företagen är cirka 550 personer varav 350 i Sverige.

Be-Ge Seating AB utvecklar, tillverkar och marknadsför fjädrande och fasta förarstolar, passagerarstolar samt tillbehör till dessa. Företaget levererar sina produkter till välkända tillverkare av lastbilar, bussar, tåg, entreprenad- och skogsmaskiner, truckar och fartyg. Kunderna återfinns över hela världen men med Europa som hemmamarknad. Be-Ge Seating AB omsätter ca 290 miljoner kronor och har sitt säte i Oskarshamn.

Mer information om företaget hittar du på seating.be-ge.com

Kontaktperson
Jonas Nilsson
Försäljningschef  0491-761822.

Ansökan
Slutdatum: Vi genomför intervjuer fortlöpande tills tjänsten är tillsatt.

Ange referens: Innesäljare
Vi tar emot ansökan via epost här!

Lön
På företaget sker individuell avtalsenlig lönesättning

Startdatum
Enligt överenskommelse

Placeringsort
Oskarshamn

Arbetsgivare
Be-Ge Seating AB
Box 912
572 29 Oskarshamn
Tel: 0491-761800
Fax: 0491-81900

Besöksadress
Gjutaregatan 4
Oskarshamn