(SWE), Be-Ge Personbilar AB, Servicerådgivare till Oskarshamn

Stina Jobs

Be-Ge Personbilar AB är återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar och Skoda. Vi driver vår verksamhet i Oskarshamn och Vetlanda med kompletta anläggningar för att utföra service, reparationer och skador på våra märken. Be-Ge Personbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Holland och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.000 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer

Servicerådgivare till Oskarshamn

Vi söker nu en medarbetare till vår kundmottagning i Oskarshamn. I din roll blir du en viktig resurs hos oss, då våra vi och kunder kräver professionell service med hög precision. Du har helst teknisk eller annan gymnasieutbildning med ett intresse för människor och fordon. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför dina uppdrag på ett professionellt sätt med hög kvalitet. 

Datorvana och datorkunskap är nödvändigt. B-behörighet är ett krav och erfarenhet från branschen är meriterande men inte ett krav. Du trivs i ett högt tempo, värdesätter att ge förstklassig kundservice och gott samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med bra humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer. 

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Oskarshamn
kontakta Verkstadschef Mattias Berg, 0491-761528.

Ansökan

Ansökan med personligt brev och
CV skickas till Mattias Berg här
Sista ansökningsdag: senast 25 mars 2019.
Vi använder löpande urval.